Menu
info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

FMS Pro 360

FMS Pro 360

FMS PRO 360 werkt met en voor jou!

Omdat Bröcker Health gecertificeerd is in FMS, hebben al mijn FMS klanten toegang tot FMS PRO 360. Dit is een website, waarop al jouw screenings en assessments staan. Hier stellen wij jouw trainingsprogramma vast. Gebaseerd op de uitkomsten van jouw FMS screen, jouw leeftijd, geslacht en sport of eventuele blessures.

Met PRO 360 heb je 24/7/365 toegang tot jouw screenings, assessments en trainingschema’s. De site bevat meer dan 4.000 verschillende oefeningen gemaakt om jou beter te laten bewegen. En PRO 360 is de link tussen jou en jouw FMS Professional

Wat krijg je met FMS PRO 360?

  • Jouw persoonlijke FMS screenings en assessment scores
  • Persoonlijke FMS trainingschema’s
  • Contact met jouw FMS professional
  • 24/7 toegang

FMS PRO 360 is onderdeel van alle Personal training programs en FMS screenings.

Wil jij toegang tot FMS PRO 360? Doe een FMS Screen of start een personal trainingsprogramma.

 

 

Referenties (10)Referentie inzenden? "Ik heb bewust gekozen voor Personal Training bij Dennis. Zijn passie, professionaliteit en oog voor functionele details zorgen ervoor dat 1uur persoonlijke training qua effectiviteit en resultaat gelijk staat aan 4 uur les bij een reguliere school. Het resultaat is een positief motiverend gevoel die zn werking doorzet ver na de les. 5 sterren voor Dennis. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
willem 21 december 2018
Bröcker Health Dennis Bröcker
06 14 17 15 15
info@brockerhealth.nl

Gym XL
Schiermonnikooghof 21
3826 DK Amersfoort
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief