Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Geerdien Vooijs
Hoofdtrainer KIds&TienersKrav Maga instructeurWomen and girls instructorrots en water trainer

In het dagelijks leven werk ik als leerkracht in het basisonderwijs. Toen ik zelf met Krav Maga begon, werd de link tussen kids en Krav Maga dan ook snel gelegd.
In eerste instantie ging ik bij kids lessen gaan assisteren, maar al snel ben ik zelfstandig les gaan geven. 

Op school merk ik hoe ontzettend belangrijk weerbaarheid voor kinderen is. Door mijn jaren ervaring in het geven van zelfverdediging  aan kinderen, heb ik gezien wat dit voor positieve bijdrage heeft aan de ontwikkeling van een kind. Kinderen worden er zelfverzekerder door en komen met beide benen op de grond te staan. 
Ik ben mij hier verder in gaan ontwikkelen en heb naast de instructeurs opleiding Krav Maga voor kinderen, ook mijn Rots en Water diploma behaald. Een psychomotorische methode ten behoeve van sociale ontwikkeling van kinderen.

De afgelopen jaren als gediplomeerd Krav Maga instructeur, heb ik gemerkt dat weerbaarheid niet alleen voor kinderen is. Zelfverdediging met bijbehorende technieken, krachtoefeningen en doorzettingsvermogen voor iedereen belangrijk is. Je eigen krachten leren kennen, leren hoe situaties de baas te blijven en slim handelen, daar krijgt iedereen zelfvertrouwen van! 

Ik ben van mening dat voor iedereen inzicht in eigen kunnen, inzicht in anderen en inzicht in situaties belangrijk is. En dat is nu net mijn missie; jong of oud, kind of tiener, man of jongen, meisje of vrouw, volwassene of bejaarde, iedereen bewust maken van zichzelf, de ander en de wereld. En de wereld hier van uit een stukje veiliger en prettiger maken!

Erkenning en certificaten:

  • Specialist in Zelfverdediging
  • Werken met psychosociaal trauma en rouwervaring (rots en water)
  • Specialist in Weerbaarheid
  • Gediplomeerd Rots & Water Trainer
  • PABO
  • Krav Maga instructeur (KMG)
  • Kids instructeur 
  • Teen instructeur 
  • Trainer bij Bröcker Health 
  • Women and girls instructor

Neem contact op met Geerdien

Mail: geerdien@brockerhealth.nl 


Terug naar overzicht
Referenties (42)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG