Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

55+65+75+

Gezond oud worden

Om je hele leven lekker te kunnen bewegen heb je soepele gewrichten en sterke spieren en botten nodig. Maar hoe ouder je wordt, hoe meer spier- en botmassa je verliest. Wist je dat je dit met een goed trainingsschema kan voorkomen? 

 

Ouder worden we allemaal. En we willen allemaal in goede gezondheid blijven genieten van de mooie dingen in het leven. Maar daar moet je wel wat voor doen. Bewegen is belangrijk voor het behoud van spier- en botmassa. Maar veel mensen vinden het lastig om regelmatig te trainen: niet leuk, geen zin, geen tijd, geen stok achter de deur. Neem daarom een personal trainer in de arm. Hij zorgt voor leuke en uitdagende trainingen, afgestemd op uw lichaam. Op een tijdstip dat u schikt. 

Goed bewegen draagt bij aan gezond oud worden. Wij helpen u graag. Hoe jong of hoe oud u ook bent!

Niet alleen voor later: je hebt ook nu voordeel van jouw trainingsarbeid. Je profiteert ook nu al van de kracht en de conditie die je opbouwt. Goed bewegen draagt bij aan gezond oud worden. Wij helpen u graag. Hoe jong of hoe oud u ook bent!

Maak een afspraak Mail ons direct

Referenties (41)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG