Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Work-out filmpjes zijn LIVE! - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Work-out filmpjes zijn LIVE!

Work-out filmpjes zijn LIVE!

Vanaf vandaag zijn de eerste work-out filmpjes van Bröcker Health online te zien. Ben jij er klaar voor om mee te trainen met verschillende work-outs?

Kinderen en tieners werken deze week aan de juiste techniek bij het vallen en opstaan. Neem hiervoor de ruimte, neem de tijd om de techniek goed te bekijken en na te doen en zorg voor een niet al te harde ondergrond. 

Tieners en volwassenen kunnen kiezen uit diverse work-outs zoals HIIT, verzorgd door trainer Sacha, een leuke koffie training en nog meer!
Om de filmpjes te bekijken log je in via de website. Rechts bovenin beeld vind je een login poppetje. Door hierop te klikken, moet je een wachtwoord invoeren,

Meld je aan 

Hel veel plezier en succes met de work-outs!
Heb je vragen over de training of een techniek? Stuur deze dan naar: info@brockerhealth.nl


Terug naar Blog

Referenties (41)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG