Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Extra nieuwsbrief, update over ons lesaanbod. - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Extra nieuwsbrief, update over ons lesaanbod.

Extra nieuwsbrief, update over ons lesaanbod.

Gisteren hebben de regering en het RIVM nieuwe uitspraken gedaan over het licht versoepelen van een aantal genomen maatregelen rondom het coronavirus. Hieruit werd met name duidelijk dat de maatregelen voor kinderen en jongeren een versoepeling krijgen en de maatregelen voor volwassenen voorlopig gelijk blijven. Helaas mogen wij dus nog geen lessen op locatie geven aan volwassenen. Wel zijn wij aan het uitzoeken hoe wij op aangepaste wijze lessen op de locatie aan kunnen gaan bieden. Hierover volgt later meer.

Wat betekent dit concreet voor onze volwassen leden?

 • Voor volwassenen blijven wij voorlopig nog lesgeven op afstand. Denk hierbij aan de wekelijkse trainingen (filmpjes op de website) en de af te nemen pakketten, zoals coaching en personal training online.
 • We incasseren geen contributie voor de maand mei.

We hopen uiteraard dat wij ook snel onze volwassen leden (weliswaar aangepast) les mogen gaan geven.

 

Voor kinderen en jongeren geldt: De scholen gaan aangepast open. Ook mag er weer aangepast, buiten gesport gaan worden. Dit betekent dat wij met ingang van woensdag 29 april weer sportlessen mogen organiseren voor kinderen en jongeren.

Fantastisch nieuws vinden wij, want we willen niets liever dan doen waar onze passie ligt: kinderen, tieners (en volwassenen) op een leuke, uitdagende manier sportlessen aanbieden, waarin zij zich kunnen ontwikkelen en op persoonlijk vlak kunnen groeien.

Wij hebben nagedacht over hoe wij de kinderen en tieners op een aangepaste manier, buiten les kunnen geven. We hebben besloten om hier in eerste instantie 2 dagen in de week voor te nemen op 1 vaste locatie, wat we uiteindelijk willen gaan uitbreiden naar een sportweek, die zo veel mogelijk lijkt op ons oude lesrooster (dus ook in de omgeving van Dopheide in Kattenbroek en Ariaweg in Schuilenburg).

Per week zullen wij een rooster kenbaar maken via een extra nieuwsbrief.

Hoe ziet dit rooster er voor komende week uit en hoe geven wij de lessen vorm?

 • Op woensdag 29 april vinden er 2 lessen Boxing Kids plaats. De 1e les is van 16:00-16:50 uur, voor kinderen van 5-8 jaar. De 2e les is van 17:00-17:50 uur, voor kinderen van 9-12 jaar. De lessen worden buiten gegeven, aan maximaal 10 kinderen per les.
 • Op vrijdag 1 mei geven wij van 16:00-16:50 uur de les Bootcamp Kids en van 17:00-17:50 uur Krav Maga voor tieners van 13-17 jarigen. Ook deze lessen vinden buiten plaats en is er plek beschikbaar voor maximaal 10 kinderen/ tieners per les.
 • Om deel te nemen aan de les, meld je je aan via een berichtje. Hiervoor kan je bellen of appen met trainer Dennis op nummer: 06-14171515.
 • Alle kinderen die bij ons trainen, kunnen zich inschrijven voor de verschillende lessen.
 • De lessen duren 50 minuten. De ‘laatste’ 10 minuten zijn bedoeld voor ouders om hun kind weer op te komen halen. We verwachten dat ouders niet ‘langs de lijn’ blijven wachten.
 • Kinderen en tieners die komen trainen betalen €8 per les.
 • De lessen vinden plaats op het terrein bij Gym XL in Vathorst.
 • Omdat alle lessen buiten plaatsvinden, verwachten wij dat de kinderen hierop gekleed zijn. Vergeet uiteraard ook je flesje water niet.

Wat is er nog meer belangrijk om te weten?

 • Voor de maand mei incasseren we geen contributie. Kinderen en tieners betalen €8 voor een losse les (je ontvangt hiervoor een betaalverzoek via ‘Tikkie’).
 • Wij verwachten dat kinderen met schone handen komen en geen ziekteverschijnselen hebben.
 • Tijdens de les voor de tieners hanteren wij een afstand van minimaal 1,5 meter.
 • Eventuele materialen waar we gebruik van maken tijdens de les, worden voor en na het trainen gereinigd door de trainer.
 • Wanneer de lessen voor kinderen en tieners vol zitten, organiseren wij in dezelfde week een 2e uur voor elke les waar meer belangstelling voor is. Schroom dus niet je in te schrijven.
 • We bekijken per week of en hoe we ons lesaanbod kunnen aanpassen en uitbreiden, dus ook naar de andere locaties.

Wij begrijpen dat dit allemaal erg veel informatie is en wij zullen deze week de informatie ook nog duidelijk op de website vermelden.

Mocht je vragen hebben, bel of mail ons dan. Vragen voor kinderen mogen gestuurd worden naar: kids@brockerhealth.nl. Vragen voor tieners en volwassenen mag je sturen naar: info@brockerhealth.nl of bel ons op nummer: 06-14171515.

Wij hebben er ontzettend veel zin in weer lessen aan te kunnen bieden. We hopen jullie snel weer te zien!

Stay strong, stay safe!

Groetjes Team Bröcker Health


Terug naar Blog

Referenties (41)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG