Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Thema op de grond - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Thema op de grond

Thema op de grond

Gisteren hebben we de laatste les van het thema Op de grond gehad. Tijdens dit thema hebben de kinderen geleerd dat het op grond gevaarlijk kan zijn, omdat je hier bijvoorbeeld niet makkelijk kunt bewegen of weinig controle op een situatie hebt. Het is belangrijk wanneer je op de grond terecht gekomen bent, zo snel mogelijk op te staan. Daar hebben we speciale technieken voor, bijvoorbeeld "turning to sprint position". Daarnaast hebben de kinderen geleerd wat je moet doen als je op de grond ligt en iemand zit bovenop je. En diegene probeert dat ook nog eens zand in je mond te stoppen of heeft jouw polsen vast. Klinkt als een vervelende situatie toch? Gelukkig weten de kinderen nu hoe te handelen! 
Volgende week starten we met het thema Op straat.

Sportieve groet,
Geerdien


Terug naar Blog

Referenties (41)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG