Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Nieuwsbrief n.a.v. de persconferentie - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Nieuwsbrief n.a.v. de persconferentie

Nieuwsbrief n.a.v. de persconferentie

Beste leden, ouders en verzorgers,


Zojuist is er een persconferentie geweest met daarin een nieuwe, strengere lockdown aangekondigd, die ingaat vanaf morgenochtend 20 december, 05:00 uur en zal duren t/m in ieder geval vrijdag 14 januari

Helaas blijkt dat de sportscholen wederom hun deuren moeten sluiten. Voor ons is dat een flinke klap. 
Wel blijkt dat aangepast buiten sporten nog mogelijk is. 

Hoe het er nu uitziet mogen groepslessen voor kinderen en tieners t/m 17 jaar buiten plaatsvinden. Ook volwassenen mogen buiten trainen in groepjes van 2, op 1,5 meter afstand. We wachten hierbij nog wel op de definitieve informatie vanuit de sport bond. 

Om hierop een concreet rooster te maken en ook een plan te maken voor de dagen waarop het weer buiten trainen niet toelaat, nemen we de tijd om dit rond te krijgen. De lessen van zondag 19 december komen daarom te vervallen. 
Ook houden wij ons bezig met de mogelijkheid tot het verzorgen van online live te volgen lessen. Daarnaast zorgen wij dat er trainings- filmpjes beschikbaar zijn die makkelijk vanuit huis te volgen zijn. 

In het bijzonder willen we ook aandacht schenken aan de geplande kids- en tiener Krav Maga examens. 
Uiteraard hopen wij dat deze op zondag 16 januari door kunnen gaan, maar we houden hierin een slag om de arm. Om de kinderen en tieners wel te kunnen trainen ter voorbereiding op de examens willen wij dan ook verzoeken hen zo veel mogelijk te laten deelnemen aan de buiten trainingen en/of online lessen. 

Op maandag zullen wij een nieuwe nieuwsbrief versturen met daarin een verwijzing naar het nieuwe vakantierooster en meer concrete informatie over het buiten trainen en andere mogelijkheden. 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over bovenstaande berichtgeving, laat het ons gerust weten!

Groeten,

Team Bröcker Health


Terug naar Blog

Referenties (41)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG