Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Jongeren sport-trajecten met financiering. - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Jongeren sport-trajecten met financiering.

De afgelopen twee jaar hebben de covid19 maatregelen er extra stevig ingehakt. En juist ook bij jongeren. Online school volgen, eenzaamheid, alleen op je kamer. Deze doelgroep (jongeren en helemaal met een rugzakje) heeft depressieve gevoelens ontwikkeld en een sociale achterstand. Dit merken we dagelijks in de sportschool van Bröcker Health en ook wat we terug krijgen uit de omgeving.
Nu merken we ook dat de kinderen die het vaak het hardst nodig hebben, juist kinderen zijn van ouders die dit niet kunnen betalen. Hierdoor worden deze kinderen vaak niet geholpen.

 

Daarom willen wij deze kinderen en jongeren graag helpen d.m.v. Het aanbieden van gefinancierde 1 op 1 trajecten of groepstrainingen. 

Wie is onze doelgroep?

Meiden en jongens van 12 tot 22 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van eigenwaarde, overgewicht, negatieve ervaring met pestgedrag, laag zelfbeeld, leven met autistisch spectrum, leven met angststoornissen, leven met ADHD etc.

Het gaat hierbij om jongeren waarvan de ouders zelf dit soort programma’s niet kunnen betalen (bijstand, uitkering, jongeren met een zorgindicatie) en die we op deze manier een boost willen geven.

 

Ben of ken jij iemand die hier graag aan zou willen deelnemen? Neem dan contact met ons op via: info@brockerhealth.nl

 

 

Weerbaarheid zelfverdediging Amersfoort Vathorst 


Terug naar Blog

Referenties (41)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG