Menu
info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Personal Training

Personal Training

Wil jij 1 op 1 aan je doel werken, beter bewegen, fitter en sterker worden?

Dan is personal training van Bröcker Health perfect voor jou. We beginnen met een FMS-screening om te kijken waar de zogenaamde ''weak links'' zitten. Met de uitslag van de FMS en jouw persoonlijke doel, gaan we aan de slag! Samen kijken we waar en wanneer de trainingen het beste uitkomen.

Wil je met iemand samen trainen? Dat kan! Kijk naar de tarieven

Maak een afspraak

"Ik heb bewust gekozen voor Personal Training bij Dennis. Zijn passie, professionaliteit en oog voor functionele details zorgen ervoor dat 1uur persoonlijke training qua effectiviteit en resultaat gelijk staat aan 4 uur les bij een reguliere school. Het resultaat is een positief motiverend gevoel die zn werking doorzet ver na de les. 5 sterren voor Dennis. "

(Willem)

Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

Referenties (16)Referentie inzenden? "Dennis zorgt er met zijn gevarieerde traningen voor dat ik elke keer weer voldaan naar huis toe ga. Het sporten geeft veel energie en ik merk dat mijn lichaam al een stuk sterker is. Voor mij geen fitness meer! "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Paul, 20 oktober 2017
Bröcker Health Dennis Bröcker
06 14 17 15 15
info@brockerhealth.nl

Gym XL
Schiermonnikooghof 21
3826 DK Amersfoort
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

SBB Kidsproof