Menu
info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Bröcker Health komt in actie voor spieren voor spieren.

Bröcker Health komt in actie voor spieren voor spieren.

Gezonde spieren zijn van levensbelang en soms nemen we dit voor lief. Daarom zet Bröcker health zich in voor Spieren voor Spieren. Een goed doel die zich in zet voor kinderen met een spierziekte. Het is erg mooi om met jouw gezonde spieren geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. Bröcker Health doet mee aan evenementen van uit spieren voor spieren, maar zal ook zelf diveres evenementen organiseren om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte.

Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte.

                Met onze sportieve actievoerders, partners, donateurs, vrijwilligers, met de inzet van onze topsport- en kind-ambassadeurs en met sportieve fondsenwervende acties & evenementen komen wij in actie en halen wij zoveel mogelijk geld op.

                De bijdrage en inzet van onze actievoerders betekent veel voor alle 20.000 kinderen in Nederland die lijden aan of onder een spierziekte.

                Alle opbrengsten van fondsenwervende acties worden besteed aan structurele financiering van wetenschappelijk onderzoek, verbetering van diagnostiek, behandeling en zorg in het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht.

                Maar ook door hulpmiddelen via individuele aanvragen te financieren en mooie evenementen die een beetje geluk brengen.

Referenties (13)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Bröcker Health Dennis Bröcker
06 14 17 15 15
info@brockerhealth.nl

Gym XL
Schiermonnikooghof 21
3826 DK Amersfoort
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief