Menu
info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

High Intensity Interval Training (HIIT)

High Intensity Interval Training (HIIT)

HIIT is de laatste jaren erg populair. En terecht. Veel cardio trainingen zoals hardlopen en fietsen kosten je veel tijd. Met HIIT bereik je meer in minder tijd. Geen lange en saaie afstanden afleggen om conditie op te bouwen. Korte, afwisselende en intensieve oefeningen in een HIIT zorgen niet alleen voor een betere conditie, ze houden iedere training leuk en uitdagend.

HIIT is perfect voor mensen die weinig tijd hebben. Eén HIIT per week is te vergelijken met 3 keer in de week hardlopen.

HIIT verhoogt jouw vetverbranding en die blijft hoog na de oefening! Vergeet het aantal gebuikte kcal dat de hometrainer aangeeft; als je een HIIT doet, verbrand je ook nog calorieën na de training.

HIIT is kort en intensief. Om blessures te voorkomen zorg ik voor een goede warming up en cooling down. En uiteraard voor persoonlijke coaching en begeleiding.

Ik wil een gratis proefles

Bekijk het rooster

 

Referenties (13)Referentie inzenden? " Je komt zelden zo'n zorgvuldige trainer als Dennis tegen. Goede uitleg van de trainingen en iedere week een stapje verder naar de perfecte uitvoering. Als onder andere Kettlebell trainer en Krav instructeur heb ik al veel trainingen onder zijn leiding gedaan. En, er is er nog nooit één hetzelfde geweest, veel afwisseling dus. Hij weet precies waar nog voor jou verbetering te halen valt. Kortom, de trainer die weet wat hij doet en zorgt dat je iedere week weer terugkomt. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Eric 7 April 2018
Bröcker Health Dennis Bröcker
06 14 17 15 15
info@brockerhealth.nl

Gym XL
Schiermonnikooghof 21
3826 DK Amersfoort
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief