Menu
info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Bootcamp

Wil jij lekker een uur afzien en trainen in de frisse buitenlucht?

Tijdens de Bootcamp werken we met verschillende tools, zoals kettlebell, zandzakken, eigen lichaamsgewicht, TRX en nog veel meer: TRX is trainen met een elastische band, een manier van trainen die in het Amerikaanse leger is ontstaan.
Voordelen: 

  • Afwisselend (geen training is het zelfde)
  • Lekker bewegen in de frisse buitenlucht
  • Toegankelijk voor elk niveau

Binnenkort in het rooster!

Referenties (11)Referentie inzenden? "Ik heb bewust gekozen voor Personal Training bij Dennis. Zijn passie, professionaliteit en oog voor functionele details zorgen ervoor dat 1uur persoonlijke training qua effectiviteit en resultaat gelijk staat aan 4 uur les bij een reguliere school. Het resultaat is een positief motiverend gevoel die zn werking doorzet ver na de les. 5 sterren voor Dennis. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
willem 21 december 2018
Bröcker Health Dennis Bröcker
06 14 17 15 15
info@brockerhealth.nl

Gym XL
Schiermonnikooghof 21
3826 DK Amersfoort
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief