Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Sporten voor bedrijven

Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

Deze training heeft een gemiddelde beoordeling van 5 / 5, gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Naast gezond eten is sporten belangrijk voor een gezonde levensstijl. Toch bewegen de meeste mensen veel te weinig. Een actieve levenstijl wordt ook steeds noodzakelijker. De pensioenleeftijd wordt hoger en we doen ons werk voornamelijk zittend. 

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen om bij te dragen aan duurzame inzetbaarheid van mensen. Om dit te bereiken geven wij leuke, uitdagende en leerzame trainingen, die toegankelijk zijn voor iedereen. Wij motiveren uw medewerkers om in beweging te komen. We helpen ze ook om goed te bewegen, zo voorkomen we het risico op blessures en uitval.

Persoonlijke aandacht staat bij ons daarom hoog in het vaandel. Sporten hou je vol als het op een leuke, prettige en uitdagende manier plaatsvindt. Tegen een eerlijke prijs uiteraard. Op deze manier maken wij het sporten aantrekkelijker voor uw medewerkers.

Wat bieden wij?

  • Lezing of workshop ''gezonde voeding''
  • Training op de door u gekozen locatie 
  • Individuele training als ondersteuning bij re-integreren
  • Helpen veranderen

Contact

 

Wat leden zeggen over Bedrijven

Bedrijven 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Dennis heeft voor Lyvore de workshop Wanneer genoeg echt genoeg is verzorgd, welke vanuit het vitaliteitsprogramma aan onze medewerkers wordt aangeboden. Deze workshop is gericht op het leren omgaan met alle vormen van ongewenst gedrag waar onze medewerkers in de zorg mee te maken kunnen krijgen. Dennis geeft deze workshop door middel van Krav Maga. De medewerkers geven aan dat zij de workshop zeer leerzaam vinden en goede tips hebben ontvangen die zij in de praktijk kunnen toepassen, zowel op het werk als prive. De workshop wordt op een fijne manier gegeven die uitdagend is, maar waar niks moet, en waar je je collegas weer op een andere manier kunt ontmoeten. "

Laat ons weten wat je vind! Stuur een beoordeling.

Referenties (41)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG