Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Limitless

Limitless

 

Welkom bij Limitless

Bij Limitless draait alles om het ontdekken van jouw grenzeloze potentieel, ongeacht je leeftijd. Wij geloven dat persoonlijke groei de sleutel is tot het bereiken van buitengewone successen in het leven. Ons doel is om mensen van alle leeftijden te begeleiden en hen levenslessen bij te brengen die normaal gesproken pas veel later in het leven worden geleerd.

Onze Focusgebieden

Onze focusgebieden omvatten filosofie, financiën, mindset en doelen stellen. Deze pijlers vormen de basis voor een leven vol zelfbewustzijn, veerkracht en succes. Of je nu een jongere student bent op de middelbare school die zijn eerste stappen zet naar persoonlijke groei, of een volwassene die op zoek is naar verdieping en transformatie, Limitless is er voor jou.

Dennis Bröcker - Jouw Mentor

Onze trainingen worden gepresenteerd door Dennis Bröcker, een ervaren mentor met een passie voor persoonlijke groei. Dennis heeft een schat aan kennis en ervaring op het gebied van filosofie, financiën, mindset en doelen stellen. Hij zal je begeleiden op je reis naar persoonlijke transformatie, ongeacht je leeftijd.

Onze Missie

Bij Limitless willen we je inspireren om groots te denken, doelen te stellen en ze te verwezenlijken, ongeacht je leeftijd of achtergrond. Wij geloven dat jij het in je hebt om grenzen te doorbreken en je dromen na te jagen. Samen bouwen we aan een gemeenschap van mensen die ernaar streven om het beste uit zichzelf te halen.

Ontdek Je Grenzeloze Potentieel

Ben je klaar om de reis naar persoonlijke groei en succes te beginnen? Sluit je aan bij Limitless en ontdek je grenzeloze potentieel. Samen kunnen we de wereld veranderen, één persoonlijke transformatie tegelijk, ongeacht je leeftijd. De mogelijkheden zijn eindeloos - wees grenzeloos!

---

Neem contact op met Dennis 

 

Referenties (42)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG