Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Kids Krav

Kids Krav

Tijdens deze lessen leren de kinderen spelenderwijs de KravMaga technieken, uit een vastgesteld curriculum. We leren de kinderen verschillende scenario’s en passende oplossingen. Ze leren voor zichzelf opkomen en zichzelf verdedigen. We besteden ook veel aandacht aan samenwerken, doorzettingsvermogen en conditie. De lessen zijn afwisselend en worden aangeboden op niveau, zowel leeftijd als level. 

In een groep zitten verschillende levels. De kinderen met een hoger level hebben een voorbeeldfunctie voor de andere kinderen. We vinden dit belangrijk voor het verantwoordelijkheidsgevoel en leggen de lat hoog.  

Twee keer per jaar nemen we een examen af, de kinderen mogen dan laten zien welke technieken zij geleerd hebben. Uiteraard zijn familie en vrienden van harte welkom tijdens dit festijn! De eerst volgende examens zijn in het voorjaar 2023. 

Al onze Kids Krav lessen worden verzorgd door gecertificeerde Krav Maga instructeurs, aangesloten bij KMG.

Tijden en locaties

Whatsapp Mail ons direct

Word nu lid

Referenties (41)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG