Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Fonds Joy

Fonds Joy

 

Welkom bij Fonds JOY

Samen Sterker, Zelfverzekerder, Veiliger

Bij Fonds JOY geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding in zelfverdediging en weerbaarheid voor kinderen, tieners en jongvolwassenen. Wij zijn een toegewijd initiatief opgericht door Dennis Bröcker, met een duidelijke missie: het doorbreken van barrières en kansen bieden aan degenen die het het meest nodig hebben.

Wie Zijn We?

Fonds JOY is ontstaan uit een diepe passie voor het welzijn van jongeren. Dennis Bröcker, onze oprichter, heeft uit eerste hand ervaren hoe waardevol 1-op-1 zelfverdedigings- en weerbaarheidslessen kunnen zijn. Maar hij zag ook dat velen die het het hardst nodig hadden, deze unieke ervaring niet konden bekostigen. Dit bracht Dennis ertoe om Fonds JOY op te richten, een plek waar de gemeenschap samenkomt om positieve verandering te creëren.

Wat Doen We?

Bij Fonds JOY zetten we ons in voor persoonlijke groei. We verzamelen fondsen en donaties om hoogwaardige 1-op-1 zelfverdedigings- en weerbaarheidslessen toegankelijk te maken voor kinderen, tieners en jongvolwassenen die anders misschien niet de kans zouden krijgen om deze unieke en effectieve vaardigheden te leren. We zijn toegewijd aan het empoweren van jonge mensen, hen zelfvertrouwen te geven en hen te helpen sterker, weerbaarder en zelfverzekerder te worden, allemaal in een individuele setting.

Help Ons Verschil te Maken

Jij kunt een verschil maken! Door een donatie aan Fonds JOY te overwegen, draag je bij aan de groei en ontwikkeling van jonge mensen in onze gemeenschap door middel van persoonlijke 1-op-1 lessen. Samen kunnen we de cyclus doorbreken en degenen helpen die het het meest nodig hebben.

Kom in actie en word een deel van onze missie! Steun Fonds JOY vandaag nog met een donatie. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de levens van degenen die het het meest nodig hebben.

Dank je wel voor je steun en samenwerking!

---

Fonds Joy

NL12ABNA0124313604

 

 

Referenties (42)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG