Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

PSYCH-K®

"Bij Bröcker Health gaan we verder dan alleen de oppervlakte om jou te ondersteunen bij het bereiken van innerlijke balans en persoonlijke transformatie. We zijn verheugd om Psych-K aan te bieden, een buitengewone methode die bewezen heeft levens te veranderen. Met Psych-K kunnen we je helpen om belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades te identificeren en te transformeren, zodat je je volledige potentieel kunt realiseren.

Of je nu wilt werken aan het overwinnen van stress, het verbeteren van zelfvertrouwen, het omgaan met trauma, of het bereiken van persoonlijke doelen, Psych-K is een krachtige tool die je op je reis naar welzijn en groei kan begeleiden.

Wil je meer weten over Psych-K en hoe het jou kan helpen? We nodigen je uit om onze uitgebreide informatiepagina te bezoeken en contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Samen kunnen we ontdekken hoe Psych-K jouw leven positief kan beïnvloeden."

Meer informatie 

Neem contact op 

Referenties (42)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG