Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Krav Maga voor tieners

Krav Maga voor tieners

Krav Maga voor tieners

Tijdens deze lessen leren de tieners middels een vastgesteld curriculum technieken van Krav Maga. Daarnaast gaan we in op de scenario’s die spelen in de buurt of op school en zoeken naar passende oplossingen. Zo leren ze niet alleen de technieken vanuit het curriculum, maar wordt er direct een vertaling gemaakt naar hun werkelijkheid. We besteden ook veel aandacht aan samenwerken, doorzettingsvermogen en conditie. De lessen zijn afwisselend en worden aangeboden op niveau. 

Bij Krav Maga kan je examen doen om een level te behalen. Sommige tiener met een hoger level, assisteren bij onze Kidslessen. Wij vinden een voorbeeldfunctie belangrijk. 

Twee keer per jaar nemen we een examen af. De tienersmogen dan opgaan voor een nieuw level. Uiteraard zijn familie en vrienden van harte welkom tijdens het examen om de examenkandidaten aan te moedigen! De eerst volgende examens zijn in het voorjaar 2023. 

Al onze Krav Maga voor tieners lessen worden verzorgd door gecertificeerde Krav Maga instructeurs, aangesloten bij KMG.

Tijden en locaties

Whatsapp Mail ons direct

Word nu lid

Referenties (42)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG