Menu
info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

High Intensity Interval Training (HIIT)

High Intensity Interval Training (HIIT)

HIIT is de laatste jaren erg populair. En terecht. Veel cardio trainingen zoals hardlopen en fietsen kosten je veel tijd. Met HIIT bereik je meer in minder tijd. Geen lange en saaie afstanden afleggen om conditie op te bouwen. Korte, afwisselende en intensieve oefeningen in een HIIT zorgen niet alleen voor een betere conditie, ze houden iedere training leuk en uitdagend.

HIIT is perfect voor mensen die weinig tijd hebben. Eén HIIT per week is te vergelijken met 3 keer in de week hardlopen.

HIIT verhoogt jouw vetverbranding en die blijft hoog na de oefening! Vergeet het aantal gebuikte kcal dat de hometrainer aangeeft; als je een HIIT doet, verbrand je ook nog calorieën na de training.

HIIT is kort en intensief. Om blessures te voorkomen zorg ik voor een goede warming up en cooling down. En uiteraard voor persoonlijke coaching en begeleiding.

Ik wil een gratis proefles

Bekijk het rooster

 

Referenties (11)Referentie inzenden? "Dennis heeft een hele fijne manier van les geven. Hij is erg duidelijk, motiverend, en staat erbij om je houding in de gaten te houden. Daardoor maak je sneller stappen en heb je groter plezier in het sporten. Tegelijkertijd weet hij rekening te houden met je grenzen. Aanrader om met hem te werken! "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Rene 21 oktober 2018
Bröcker Health Dennis Bröcker
06 14 17 15 15
info@brockerhealth.nl

Gym XL
Schiermonnikooghof 21
3826 DK Amersfoort
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief