Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Fitsnacks.TV - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Fitsnacks.TV

Fitsnacks.TV

Het Coronavirus heeft ons gedwongen Bröcker Health grotendeels te sluiten. Om je toch ook buiten Bröcker Health van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor volwassenen, tieners en kinderen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er met Bröcker Health voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Het is belangrijk dat je eerst een account aanmaakt op de internetpagina www.fitsnacks.tv via je PC of laptop en daarna pas de FitSnacks.TV app installeert op jouw tablet of smartphone. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Let op! Maak een account aan met je eigen e-mailadres (dit moet het e-mailadres zijn waarmee je bij ons geregistreerd staat) en een zelf gekozen wachtwoord.

Gebruik daarna onderstaande unieke clubcode:
BHAMFFS2452

OPMERKING: De service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van Bröcker Health. Het delen van onze unieke code met niet-leden wordt niet op prijs gesteld en is bovendien strafbaar. Deel onze unieke toegangscode dus niet met derden. Mocht je als niet-lid gebruik willen maken van het platform, dan bedragen de kosten hiervoor maandelijks €9,95.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.


Met vriendelijke groeten,
Bröcker Health


Terug naar Blog

Referenties (41)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG