Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Grande Opening Bröcker Health (2-9-2018) - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Grande Opening Bröcker Health (2-9-2018)

Op dinsdag 7 augustus opende Bröcker Health zijn deuren bij Gym XL in Vathorst. En dat mag gevierd worden! I.v.m. de zomervakantie, heet ik jullie graag officieel welkom op zondag 2 september van 12:00 tot 14:00 uur met een hapje en een drankje. 
Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom. Voor hen is de zaal beschikbaar gesteld en mogen ze lekker rennen, klimmen, klauteren en springen op de trampolines (zorg zelf voor begeleiding, daar waar nodig!). Leuk als je erbij kunt zijn! Laat je weten of je komt? 
Groet, Dennis Bröcker

Meld je aan!

Schiermonnikooghof 21,

3826 DK Amersfoort

Routebeschrijving


Terug naar Blog

Referenties (42)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG