Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Thema Grenzen - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Thema Grenzen

Thema Grenzen

De afgelopen weken hebben we gewerkt aan het thema ‘Grenzen’. Tijdens de lessen hebben de kinderen ervaren waar hun grens ligt, waar ze dat in hun lijf kunnen voelen en wat ze mogen doen als iemand over hun grens heen gaat. Het op de goede manier stopzeggen is hierbij van essentieel belang. Op de goede meneer stopzeggen doe je door met je lijf, je ogen je hand en je stem dezelfde boodschap over te brengen “STOP!”. 
Daarnaast hebben we het gehad over intuïtie, oftewel het onderbuik gevoel. Een manier om dit onderbuik gevoel te ervaren is door het spel “Meneer/mevrouw wolf hoe laat is het?”. Een kind staat dan met zijn of haar rug naar de groep. De groep vraagt hoe laat het is en komen steeds stappen dichterbij. Als de Wolf antwoordt “etenstijd”, draait de Wolf zich om en probeert de kinderen te tikken. Het is best heel spannend om niet te kunnen zien dat een groep dichterbij komt, maar dat je het alleen kan voelen en/of horen! En hoe dichterbij je ze laat komen hoe makkelijker je ze kan tikken. Spannend hoor!

Zondag zijn we gestart met het thema ‘Op de grond’. Een plek waar je, als je praat over zelfverdediging, liever niet wilt zijn!

Hartelijke groet,
Geerdien Vooijs


Terug naar Blog

Referenties (41)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG