Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Corona update - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Corona update

Corona update

Beste leden, kids, tieners, ouders en verzorgers,

 

Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie geweest waarin nieuwe maatregelen zijn aangekondigd m.b.t. het coronavirus. 

Helaas betreft dit wederom ook de sportsector en heeft dit dus directe gevolgen voor het sporten bij Bröcker Health. 

 

Wat betekent dit concreet voor ons?:

 

- Met ingang van zaterdag 6 november zijn wij verplicht iedereen boven de 18 jaar te moeten controleren op een geldig coronatoegangsbewijs, oftewel een QR-code. 

De trainer zal dit bij de entree, voorafgaand aan de les doen. We willen je vragen er rekening mee te houden dat de les hierdoor een paar minuten later van start kan gaan. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. 

Heb je geen (geldige) QR-code? Dan mogen wij helaas geen toegang verlenen. Ondanks dat wij dit graag anders hadden gewild, zijn wij verplicht deze maatregel uit te voeren. We willen hierin vragen om je begrip. 

 

- Voor de kids- en tiener lessen (t/m 17 jaar) veranderd er niets. 

Wil je in de kantine zitten om mee te kijken bij de les van je kind? Ook dan heb je een geldige QR-code nodig. Houd hier dus rekening mee. 

Het zou kunnen dat het voor ons niet mogelijk is om de ouders/verzorgers te controleren. Als de trainer alleen is kan het zijn dat hij hier geen tijd voor heeft. We willen je vriendelijk verzoeken om dan na het brengen van je kind geen plaats te nemen in de kantine of een andere plaats in het pand en weer te vertrekken. 

 

- Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan blijven sporten. Sporten is immers een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Lukt het jou niet om naar je favoriete les te komen? 

Stuur een berichtje naar trainer Dennis om te overleggen over de mogelijkheden: info@brockerhealth.nl of naar 06-14171515.

 

Heb je vragen of opmerkingen over het bovenstaande bericht of wil je overleggen over de mogelijkheden, laat het ons gerust weten. Neem contact met ons op via: info@brockerhealth.nl of kids@brockerhealth.nl

 

Sportieve groet van Team Bröcker Health. 


Terug naar Blog

Referenties (41)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG