Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Thema op straat - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Thema op straat

Thema op straat

Beste ouders,

Gisteren hebben we de laatste les gehad over het thema "Op straat". Op straat is een belangrijk onderwerp binnen zelfverdediging. Er zijn namelijk veel aspecten waar je rekening mee moet houden; je kan hard vallen, je kan getuigen zijn van bepaalde gebeurtenissen en je kan lastiggevallen worden door vreemde mensen. 

De afgelopen weken hebben we hier met de kinderen bij stilgestaan. Zo hebben ze geleerd hoe ze hun val kunnen breken, hoe je mensen kunt omschrijven en wat je moet doen als je aan je arm meegetrokken wordt. Misschien heb je al een flinke piep in de oren omdat er thuis flink geschreeuwd is? Top! We leren de kinderen immers aan altijd je stem te gebruiken; hard en duidelijk!

 

Vanaf zondag starten we met het thema "Pesten". Gedurende dit thema zullen de kinderen leren voor elkaar op te komen, elkaar te helpen en de pester te negeren. Want een pester die genegeerd wordt, zal sneller stoppen met zijn gedrag.

 

Sportieve groet,

Geerdien 


Terug naar Blog

Referenties (42)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG