Warning: Undefined variable $short_url in /customers/7/0/9/brockerhealth.nl/httpd.www/inc_functions.php on line 864 Is er meer of minder geweld? - Bröcker Health

Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Is er meer of minder geweld?

Is er meer of minder geweld?

Kort geleden heb ik contact gezocht met de politie. De reden hiervan was dat ik in de 10 jaar dat ik Krav Maga geef ik de laatste tijd steeds vaker verhalen hoor over geweld, helaas ook onder kinderen en tieners. 

Naast dat dit vaker voorkomt lijkt er een grotere toename te zijn in de heftigheid van geweld dat gebruikt wordt. 

De insteek van het gesprek met de politie was het toetsen of mijn indruk hiervan juist is en zo ja, richten wij onze lessen dan goed in op de huidige situatie?

We hebben veel kunnen bespreken en het is fijn om hierover met elkaar in gesprek te blijven en te toetsen of we geen onderwerpen laten liggen.

Sidenote, de politie heeft geen zaken of inhoudelijke zaken met mij besproken.  

Juist nu het geweld en de heftigheid hiervan toeneemt, is het van belang dat wij onze lessen hierop goed kunnen afstemmen.

Mede daarom zijn wij aangesloten bij een officiële bond (KMG) en trainen en overleggen we wekelijks om onze kwaliteit hoog te houden. 

 


Terug naar Blog

Referenties (42)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG