Menu
info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Functional training

Beweeg beter. Word sterker. Train ‘Functional’.

Het doel van een Functional training is de manier waarop jij beweegt te verbeteren. Denk aan alle bewegingen die die je gedurende een dag doet; opstaan, zitten, boodschappen dragen, traplopen, in de auto stappen, wandelen, fietsen, koffie zetten enzovoorts. Door Functional training zal jij elke dag al jouw lichamelijke activiteiten met gemak doen. Wat je gedurende de dag ook doet, je beweegt beter en je hebt er meer kracht voor. Iedere dag weer. Dat is niet alleen fijn; je voorkomt ook fysieke klachten.

Je hebt er echt iets aan, op ieder moment van de dag

Tijdens een Functional Training laat ik je veel ''Compound'' oefeningen doen. Zo train je verschillende spiergroepen tegelijk of zelfs je hele lichaam. Je werkt met TRX, kettlebell, zandzakken en ander ’speelgoed’, maar ook met jouw eigen lichaamsgewicht. Omdat de intensiteit hoog is, is het effect vergeleken met een gewone fitness training veel groter. Tijdens een Functional Training verbrand je veel calorieën. En dit gaat na de training nog enige tijd door.

Voor iedereen

Je hoeft geen sporter te zijn om met de Functional Training mee te kunnen doen. Je hoeft ook niet fit te zijn. Ik zorg ervoor dat jij alle oefeningen op jouw eigen niveau kan uitvoeren.

Trainen bij mij is geen wedstrijd. Ik stel me tot doel jou te helpen meer uit jezelf te halen.

Ik wil een gratis proefles

Referenties (13)Referentie inzenden? "Dennis heeft een hele fijne manier van les geven. Hij is erg duidelijk, motiverend, en staat erbij om je houding in de gaten te houden. Daardoor maak je sneller stappen en heb je groter plezier in het sporten. Tegelijkertijd weet hij rekening te houden met je grenzen. Aanrader om met hem te werken! "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Rene 21 oktober 2018
Bröcker Health Dennis Bröcker
06 14 17 15 15
info@brockerhealth.nl

Gym XL
Schiermonnikooghof 21
3826 DK Amersfoort
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief