Menu
info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Zelfverdediging voor kinderen

Zelfverdediging voor kinderen

Sterk in je schoenen staan, dat is wat wij allemaal willen voor onze kinderen! De meeste kinderen hebben wel eens te maken met een pestkop op het schoolplein. Mentale weerbaarheid, je eigen grenzen stellen en het leren inschatten van situaties zijn onderwerpen waar we tijdens de lessen zelfverdediging veel tijd aanbesteden.

Uiteraard werken we ook aan fysiek sterker worden. Dit doen we door kracht- en conditieoefeningen, vallen en opstaan, stoot- en traptechnieken. Voor situaties waarbij het er echt op aankomt, leren wij kinderen specifieke technieken waarbij zichzelf uit een benarde situatie kunnen redden.

De Kids groep is voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar. De Junior groep is voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. De lessen duren 1 uur en bestaan uit een warming-up, spelelementen waarbij zelfverdedigingstechnieken worden geoefend en mentale/verbale weerbaarheid.

Kortom, een sportief uur met als doel een mentaal en fysiek sterk kind, boordevol zelfvertrouwen!

Ik wil een gratis proefles

Meer informatie

Locatie kattenbroek Nieuw!

Maandag

16:00-17:00 Start 6 mei!

Locatie Vathorst

zondag

10:00 Kids 1 (5-9jaar)

11:00 Kids 2 (10-12jaar)

12:00 Tieners (13-16jaar)

Bekijk het hele rooster

Opzoek naar zelfverdediging voor tieners (13 t/m 16 jaar)?

Zelfverdediging voor tieners

Ontmoet de trainers:

Geerdien Vooijs

Sabine Van Gurp

Gym XL
Schiermonnikooghof 21,

3826 DK Amersfoort

(navigatie: Lovink)

Routebeschrijving

Gymzaal Dopheide

Dopheide 
Dopheide 1 
3823 HL Amersfoort 

Referenties (16)Referentie inzenden? "Omdat ik mijn zoon mentaal en fysiek meer sterkte gunde zijn we begonnen met de lessen zelfverdediging/ Krav Maga. Vanaf de eerste les is hij met plezier en enthousiasme gegaan en meegedaan. De juffen geven rustig en vriendelijk les, maar ook duidelijk in hun aanpak. Toen mijn zoontje door een driftig jongetje op de grond werd gegooid kon hij zichzelf verdedigen en het jongetje in een keurige houdgreep tot overgave brengen en zei hij later; ‘ Toen had ik ineens zelfvertrouwen’.  Sandra, moeder Quinn (8) "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Sandra, 2 mei 2019
Bröcker Health Dennis Bröcker
06 14 17 15 15
info@brockerhealth.nl

Gym XL
Schiermonnikooghof 21
3826 DK Amersfoort
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

SBB Kidsproof