Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Boxing Kids

Boxing Kids

Boksen voor kinderen (6-12 jaar)

Boxing Kids is een stoere en uitdagende training voor kinderen. Tijdens de lessen leren zij verschillende stoot- en traptechnieken: daarbij gebruiken we pads, trapkussens en bokszakken. We werken aan de verbetering van hun conditie, fysieke kracht, techniek, inzicht en weerbaarheid. Dit draagt bovendien bij aan het vergroten van hun zelfvertrouwen.

Let op! We trainen NIET voor wedstrijden, maar uitsluitend om kinderen goede technieken te leren en te helpen steviger in hun schoenen te staan.

Deze Boxing Kids training is een geweldige aanvulling op de lessen Zelfverdediging voor kinderen. Natuurlijk is deze ook toegankelijk voor alle kinderen die graag willen leren boksen.

Whatsapp Mail ons direct

Tijden en locaties 

Referenties (42)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG