Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Coaching

Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

Deze training heeft een gemiddelde beoordeling van 5 / 5, gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Steeds meer mensen vinden het lastig om een gezonde balans te vinden tussen Sport(bewegen), voeding en ontspanning. Een Leefstijl Coach kan helpen om weer een gezonde balans te vinden.

Tijdens het coaching traject werken we met het BRAVO thema:

 • Bewegen
 • Roken
 • Alcohol
 • Voeding
 • Ontspanning

We bieden coaching trajecten aan in de volgende vormen:

Basic

Je wil iets veranderen en werken aan jezelf, maar steeds komt het er niet van of weet je niet hoe te beginnen.

Dit traject is perfect als je net even dat duwtje in de rug nodig hebt. We werken 3 maanden samen om jou op het juiste pad te krijgen en de vaardigheden mee te geven om je doel je bereiken en vol te houden.

 • 1x per 2 weken PT/coaching

Plan een Intakegesprek Mail ons direct 

PRO

Je hebt een doel gesteld voor jezelf. Je wilt beginnen met sporten, fitter/sterker worden, beter in je vel zitten of werken aan technieken, maar je weet niet goed hoe je dit gaat bereiken.

Tijdens het Pro Traject gaan we 6 maanden nauw samenwerken om niet alleen te zorgen dat je het doel behaalt maar ook volhoudt. We gaan samen kijken naar de mogelijkheden en zorgen voor blijvend resultaat.

 • 1x per week PT/coaching
 • Voeding ondersteuning
 • Onbeperkt volgen van groepstrainingen

Plan een Intakegesprek Mail ons direct

Intensief

Je hebt een doel voor ogen en wilt hier keihard mee aan de slag. Dit wil je samen doen, onder begeleiding van een coach. Je wil je doel bereiken door je hiervoor volledig in te zetten, op momenten die voor jou het beste uitkomen. Je weet dat er iets moet gebeuren maar wat hoe en wanneer?

Tijdens Het VIP Traject gaan we intensief aan de slag alles is naar wens aan te passen. Binnen het traject zullen we je altijd eerlijk adviseren. Het VIP Traject is er helemaal voor jou, om op een goede positieve manier, met veel inzet te gaan voor jouw doelen!

 • 2x per week PT/coaching
 • Voeding ondersteuning
 • Onbeperkt volgen van groepstrainingen

Plan een Intakegesprek Mail ons direct

Wat leden zeggen over Coaching

Coaching 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Afgelopen tijd heb ik een coachingstraject gehad bij Dennis. Na een prettig kennismakingsgesprek hebben we samen doelen opgesteld om aan te werken. In de afspraken stonden deze doelen centraal en heb ik daar echt stappen in mogen zetten. Wanneer ik er even doorheen zat, wist Dennis mij weer te motiveren om toch aan de slag te blijven met de doelen.  Ik heb Dennis leren kennen als een deskundige en positieve coach! Prettig vond ik de duidelijke communicatie en de flexibiliteit die Dennis heeft. Ik kijk met een goed gevoel terug op het traject dat ik met Dennis heb mogen doorlopen, en zou dit zeker aanraden aan anderen!    "

Coaching 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Het coachingstraject dat ik bij Dennis volg, ervaar ik als zeer prettig. Hele professionele begeleiding en hij heeft duidelijk kennis van zaken. Sessies worden ingericht aan de hand van mijn behoefte en hulpvraag wat ervoor zorgt dat elke afspraak weer nuttig is. Dennis is altijd positief maar hij is ook streng waar nodig. Ik had iemand nodig die door de smoesjes en onzin heen prikt en dat heb ik wel gevonden bij Dennis. Ik zou hem daarom ook zeker aanraden als coach.  "

Laat ons weten wat je vind! Stuur een beoordeling.

Referenties (41)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG