Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Functional training

Beweeg beter. Word sterker. Train ‘Functional’.

Het doel van een Functional training is de manier waarop jij beweegt te verbeteren. Denk aan alle bewegingen die die je gedurende een dag doet; opstaan, zitten, boodschappen dragen, traplopen, in de auto stappen, wandelen, fietsen, koffie zetten enzovoorts. Door Functional training zal jij elke dag al jouw lichamelijke activiteiten met gemak doen. Wat je gedurende de dag ook doet, je beweegt beter en je hebt er meer kracht voor. Iedere dag weer. Dat is niet alleen fijn; je voorkomt ook fysieke klachten.

Je hebt er echt iets aan, op ieder moment van de dag

Tijdens een Functional Training laat ik je veel ''Compound'' oefeningen doen. Zo train je verschillende spiergroepen tegelijk of zelfs je hele lichaam. Je werkt met TRX, kettlebell, zandzakken en ander ’speelgoed’, maar ook met jouw eigen lichaamsgewicht. Omdat de intensiteit hoog is, is het effect vergeleken met een gewone fitness training veel groter. Tijdens een Functional Training verbrand je veel calorieën. En dit gaat na de training nog enige tijd door.

Voor iedereen

Je hoeft geen sporter te zijn om met de Functional Training mee te kunnen doen. Je hoeft ook niet fit te zijn. Ik zorg ervoor dat jij alle oefeningen op jouw eigen niveau kan uitvoeren.

Trainen bij mij is geen wedstrijd. Ik stel me tot doel jou te helpen meer uit jezelf te halen.

Ik wil een gratis proefles Mail ons direct 

Referenties (42)Referentie inzenden? "Ik volg de groepslessen bij Bröcker Health naast mijn Krav Maga lessen en ze hebben mijn conditie en kracht een enorme boost gegeven. Dennis heeft veel kennis en is erg goed in motiveren van mensen waardoor ik elke keer weer een met een uitgeput maar voldaan gevoel naar huis toe ga. "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Benjamin, 6 december 2017
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG