Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Heavy bag training

Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

Deze training heeft een gemiddelde beoordeling van 4.5 / 5, gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Heavy bag training

Eén uur lang knallen. Frustraties, stress en agressie van je afslaan. Afvallen. Spieren sterker maken. Conditie opbouwen. Stoot- en traptechnieken leren.

Na een leuke warming up oefenen we stoten en trappen. Daarna volgt een geweldige cardio work out.  We sluiten af met een actieve cooling down.

De Heavy bag training geeft energie en verlaagt stress. Iedereen kan meedoen. Jong en oud. Getraind of ongetraind. Ik beloof je een uur lang intensief en leuk trainen.

Ik wil een gratis proefles Mail ons direct 

Bekijk het rooster

Wat leden zeggen over Heavy bag training

Heavy bag training 4 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Eerder liep ik met moeite gemiddeld 1 keer per week hard. Nu train ik consequent 2 keer per week en ik voel mij energieker dan voorheen. Geen enkele training is hetzelfde geweest tot nu.Altijd gevarieerd en uitdagend. Door de beperkte omvang van de groepen is er voldoende aandacht en daardoor maak je snel stappen in termen van techniek en conditie. Ieder op zijn/ haar tempo. Ik voelde geen enkele drempel om aan te sluiten. Wat ik prettig vind is dat de techniek (uitvoer oefening) boven alles staat. Een duurzame investering omdat je daarna gemakkelijk blessurevrij de intensiteit kan verhogen. Ik twijfelde of ik op mijn 37e nog wel aan boksen moest beginnen. Toch gegaan naar de heavybag les. En sinds 4 maanden ga ik geregeld nog even extra op zondag voor de open training om mijn techniek te verbeteren. Mijn moment in de week om mijn hoofd even goed leeg te maken. Een leuke les waarin het gaat over conditie, techniek maar ook beheersing. Laagdrempelig omdat je met een kleine groep bezig bent op je eigen bokszak. Mij rest alleen nog te zeggen: sluit eens aan.   "

Heavy bag training 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Top training! Top trainer en bovenal top motivator "

Laat ons weten wat je vind! Stuur een beoordeling.

Referenties (42)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG