Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Online personal training

Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

Deze training heeft een gemiddelde beoordeling van 5 / 5, gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Juist in deze tijden is het belangrijk om gezond en fit te blijven. We zitten meer binnen en zijn minder in beweging dan normaal. Soms kan het lastig zijn de motivatie te vinden om op een leuke en goede manier in beweging te blijven. Daarom hebben wij een speciaal online personal trainingstraject bedacht voor iedereen die graag wil blijven sporten en hierbij wel een stok achter de deur kan gebruiken.  Het traject is volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelen.

Hoe ziet dit traject eruit?
-    Je ontvangt instructiefilmpjes, afgestemd op jouw persoonlijke doelen.
-    Er is wekelijks een contactmoment met trainer Dennis.
-    We vragen van jou je work-out of delen van je work-out te filmen en op te sturen. Hierop ontvang je feedback en krijg je antwoord op je vragen over de work-out of technieken.

Meld je nu aan!

Plan een Intakegesprek  Mail ons direct

 

Wat leden zeggen over Personal training

Personal training 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Begin 2020 ben ik lessen gaan volgen bij Brocker Health. Ik ervaar Dennis als een serieuze no-nonsens trainer met humor. Zijn trainingen zijn gevarieerd, uitdagend en gezellig. Bij mij kan het niveau wekelijks verschillen (door schade aan mijn rug) dus belangrijk dat ik me grens niet overga en de techniek goed toepas. Dit neemt hij serieus en licht vaak oefeningen toe en welke alternatieven er zijn. Hij is oplettend en helpt mij dit tijdens de trainingen te verbeteren en bewust in te blijven. Nadat de maatregelen zijn ingegaan maakt Dennis voor mij op maat gemaakte filmpjes voor thuis. Heel blij mee! Als ik twijfel over of ik het goed uitvoer dan stuur ik een filmpje terug. Hij reageert snel met gerichte feedback, tips en complimenten! Bedankt Dennis :-) bij deze MIJN complimenten aan jou!  "

Laat ons weten wat je vind! Stuur een beoordeling.

Referenties (41)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG