Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Overgewicht en obesitas

40% van de Nederlanders heeft overgewicht heeft en slechts 3% van de mensen die willen afvallen, bereikt dit doel: het is daarom verstandig afvallen niet in je eentje te proberen, maar daarbij de juiste specialisten in te schakelen. Zij kunnen jou helpen jouw doel op een (verantwoorde) manier te behalen.

Als eerste gaan we samen in gesprek en bekijken we de mogelijkheden die er voor jou zijn. Samen stellen we een realistisch en haalbaar plan op om de eerste stappen richting jouw doel te zetten. De extra kilo’s zijn er niet in een half jaar bijgekomen en die zullen ook niet in een half jaar weer weg zijn. Maar met onze adviezen en trainingen sta je er niet alleen voor en kun je jouw doel zeker behalen. Mensen overschatten wat ze in een maand kunnen doen, maar onderschatten wat ze in een jaar kunnen bereiken.

Maak een afspraak Mail ons direct

Referenties (41)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG