Inloggen voor leden

Inloggen voor leden van Bröcker Health.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Medical training

Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

Deze training heeft een gemiddelde beoordeling van 5 / 5, gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Steeds meer mensen stoppen met sporten omdat ze met (lichte) blessures rondlopen en wellicht onder behandeling zijn bij de fysiotherapeut. Dit is erg zonde, omdat met goede begeleiding de blessure sneller kan genezen en, nog belangrijker, ook een grotere kans heeft dat deze hierna wegblijft.

Een Medical Personal trainer onderzoekt de klachten en bekijkt de mogelijkheden en maakt (eventueel samen met de fysio) een training/behandelplan waarin het doel is je blessure sneller te laten genezen. Ook zorgt de Medical personal trainer dat de kans op nieuwe blessures zo klein mogelijk blijft. Helaas wordt 80% van alle blessures nog  steeds veroorzaakt door een oude blessure.

Maak een afspraak Mail ons direct

Wat leden zeggen over Medical

Medical 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Ik trainde al langer bij Dennis, maar vanwege een buik operatie, was het voor mij tijdelijk niet mogelijk om te trainen. Na de klinische herstelperiode heb ik Dennis in de arm genomen om met behulp van Personal Training weer op mijn oude niveau te komen qua training. Dennis heeft mij zeer goed begeleid. Hij hield in de trainingen goed rekening met wat ik wel en niet kon, maar ook met mijn wensen qua trainingen. Ik had zelf nog nooit gebokst, maar wilde dit tijdens de Personal Training eigenlijk wel leren. In het begin waren de trainingen er vooral op gericht dat ik uberhaubt kon trainen (herstellen core stability, traingen met lichaamsgewicht etc.) Er waren momenten dat Dennis mij moest afremmen omdat ik teveel wilde, maar ook momenten waarop hij mij pushte om net even langer door te gaan of een stapje extra te doen. Naarmate ik vorderingen maakte, werd dit ook in de trainingen doorgevoerd en kon ik ook het boksen geleidelijk oppakken. Tijdens die latere trainingen werd meer gebruik gemaakt van extern gewicht, maar ook meer explosieve bewegingen met lichaamsgewicht. rnOndertussen ben ik volledig hersteld en heb ik de groepslessen van Dennis weer opgepakt. Ik merk dat ik de groepstrainingen nu makkelijker doe en mij meer bewust ben van mijn eigen lichaam. "

Laat ons weten wat je vind! Stuur een beoordeling.

Referenties (37)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren