Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

TRX suspension training

Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

Deze training heeft een gemiddelde beoordeling van 5 / 5, gebaseerd op 3 beoordeling(en).

TRX suspension training

‘’Make your body your machine’’

TRX
Het verschil met de sportschool is, dat we bij TRX het hele lichaam trainen en geen inidviduele spieren of ledematen. Omdat we tijdens de TRX-trainingen gebruik maken van het lichaamsgewicht, kan je zelf de zwaarte van de oefeningen aanpassen. TRX is voor iedereen. Het is simpel en snel te leren en daarnaast super effectief.

TRX is een trainings methode waarin iedereen voldoening uithaalt. Of het je eerste training is of dat je juist op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, met TRX zit je goed.

TRX Fit
Deze training is gericht op het uithoudingsvermogen (cardio). Iedere week maak ik een afwisselend circuit waarin jij in een hoog tempo jouw hele lichaam traint. Hiermee verhoog je jouw uithoudingsvermogen op een effcetieve manier (HIIT). Een uitdagende training!

TRX Strong 
Een echte krachttraining, die gericht is op sterker worden en spiermassa opbouwen. Het is een full body work out, waarbij jij voornamelijk jouw eigen lichaamsgewicht gebruikt. In tegenstelling tot de TRX Fit is er minder afwisseling, maar we trainen alle spiergroepen intensief.

Ik wil een gratis proefles Mail ons direct 

Bekijk het rooster

Wat leden zeggen over TRX training

TRX training 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Wat een geweldige ervaring van trainen bij Dennis. Eerder was de motivatie ver te zoeken en wat is nu echt leuk in de sportschool? In de eerste weken was het ook zoeken van wat nou precies in het plaatje valt. Krav maga/ boxen/kettlebell / trx/heavy bag maar uiteindelijk waren er wel een paar favorieten waaronder de trx trainingen. Ik heb al veel lessen gevolgd en geen een les is het zelfde. Zoveel variatie en oefeningen kan je doen met een (simpel) hulpmiddel de trx. Dennis, je hebt een super leuke en speciale manier om je lessen te geven en mensen te motiveren. Zoveel uitspaken dat jij hebt in een les is volgens mij dan ook wel uniek maar, toch is er een verbeterpunt: Je moet een nieuwe klok halen aangezien je vaak de tijd vergeet ;-) "

TRX training 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"TRX is een leuke en varieerde training voor wie graag traint met eigen lichaamsgewicht. Zowel kracht als uithoudingsvermogen komen aan de orde en je ziet snel resultaat wanneer je deze training wekelijks doet, eventueel gecombineerd met andere leuke trainingen die Dennis geeft! "

TRX training 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Leuke afwisselende trainingen, Dennis is ambitieus bevlogen en geeft duidelijke adviezen. Ik ben heel blij dat ik op aanraden van bij Dennis train! "

Laat ons weten wat je vind! Stuur een beoordeling.

Referenties (42)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG