info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Vroege vogel training

Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

Deze training heeft een gemiddelde beoordeling van 5 / 5, gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Staat de wekker bij jou vroeg en vind je het fijn een sportieve invulling te geven aan je ochtend, nog voordat je werkdag begint? Dan is deze training jou op het lijf geschreven!

Tijdens de vroege vogel training verzorgt trainer Dennis Bröcker een stevige les om jouw dag gezond en sportief te kick-starten.

Wat kan je verwachten van deze training? :

  • Conditietraining
  • Krachttraining
  • Gebruik maken van eigen lichaamsgewicht
  • Bokszak, TRX, Kettlebell
  • Uitdagende oefeningen
  • Gezonde en fitte start van je dag

We starten om 6:00 uur. De les duurt 1 uur. Om 7:00 uur heb jij je workout voor de dag er al op zitten en begin jij je dag fit en alert!

Ik wil een proefles

Wat leden zeggen over Vroege vogel training

Vroege vogel training 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Voordat ik begon met de vroege vogel training, verklaarde ik mensen echt voor gek. Wie gaat er nou zo vroeg trainen!? Deze mening veranderde echter voor mij al heel snel toen ik een fulltime-job kreeg. Training in de avond werd voor mij veel te veel en ik hechte toch meer waarde aan mijn sociale leven (en even dat avondje Netflixen). Brocker Health ging starten met een ochtendtraining en ik dacht gelijk “proberen!”. Dat ene uurtje korter slapen maakt ook niet uit en dat heb ik goed gedacht. Ja, het is vroeg opstaan, maar als ik binnenkom staat er een hele opgewekte Dennis die elke keer weer voor variatie zorgt. Elke week verzint hij iets nieuws, dus het is niet elke keer hetzelfde riedeltje. Alles komt voorbij, bootcamp, HIT, TRX, kettlebell, verzin het maar. Doordat het elke training met elkaar wordt gecombineerd, blijft het uitdagend om ’s ochtends te gaan.  Zelf train ik wekelijks nu 1 à 2 keer, wat, voor een goed en zichtbaar resultaat, wellicht wat weinig is. Maar toch zit ik me sinds de vroege vogel training beter in mijn vel. Ik doe het voor mezelf en dat is iets wat ook door Dennis wordt gestimuleerd. Iets is beter dan niets. Hierdoor word ik ook gemotiveerd om met de training door te gaan. De groep is vrij van oordelen en het maakt niet uit hoe je sport, wanneer je sport of hoe je eruitziet. Iedereen komt voor hetzelfde doel en dat is bewegen en bezig zijn met je eigen lijf, op je eigen tempo. Dat maakt het fijn om bij Brocker Health te sporten. Er is aandacht voor de techniek en voor ieder zijn lichaam. Zo is er weinig kans op blessures en bouw je zelf aan je eigen lijf. Ik zou de training zeker aanbevelen als je er in de avonden toch elke keer niet aan toekomt. De training is vroeg, maar de energie die ik al krijg als ik de zaal binnenloop, maakt het voor mij een goede combinatie met mijn werk! Dus kom vooral meedoen met de vroege vogel training en combineer het met een andere leuke training bij Brocker Health. De sfeer is gezellig en vrij van oordelen, we stimuleren juist elkaar, samen met de hulp van Dennis! Dat maakt het sporten juist leuk en relaxt! "

Laat ons weten wat je vind! Stuur een beoordeling.

Referenties (22)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren