Inloggen

Inloggen voor leden van Bröcker Health en voor het bekijken van online videocursussen.


info@brockerhealth.nl
Brocker Health
Brocker Health
Brocker Health

Zelfverdediging voor kinderen

Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

Deze training heeft een gemiddelde beoordeling van 4.5 / 5, gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Zelfverdediging voor kinderen

Sterk in je schoenen staan, dat is wat wij allemaal willen voor onze kinderen! De meeste kinderen hebben wel eens te maken met een pestkop op het schoolplein. Mentale weerbaarheid, je eigen grenzen stellen en het leren inschatten van situaties zijn onderwerpen waar we tijdens de lessen zelfverdediging veel tijd aanbesteden.

Uiteraard werken we ook aan fysiek sterker worden. Dit doen we door kracht- en conditieoefeningen, vallen en opstaan, stoot- en traptechnieken. Voor situaties waarbij het er echt op aankomt, leren wij kinderen specifieke technieken waarbij zichzelf uit een benarde situatie kunnen redden.

De Kids groep is voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar. De Junior groep is voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. De lessen duren 1 uur en bestaan uit een warming-up, spelelementen waarbij zelfverdedigingstechnieken worden geoefend en mentale/verbale weerbaarheid.

Kortom, een sportief uur met als doel een mentaal en fysiek sterk kind, boordevol zelfvertrouwen!

Whatsapp Mail ons direct

Tijden en locaties 

 

Wat leden zeggen over Zelfverdediging kinderen

Zelfverdediging kinderen 5 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Onze dochter heeft de kids lessen (zelfverdediging) gevolgd. De snel toepasbare technieken maakte dat mijn dochter ook snel een solide basis in zelfverdediging en zelfvertrouwen kreeg en met veel plezier naar de training ging. Zelf train ik al een jaar bij Dennis. Hij weet het maximale uit een training te halen zonder onnodig te forceren. "

Zelfverdediging kinderen 4 out of 5
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling

"Onze 3 dochters hebben met veel plezier de zelfverdedigingslessen gevolgd. Ze kwamen met enthousiaste verhalen thuis en met regelmaat werden er oefeningen aan ons voorgedaan. Fijn dat er in thema’s gewerkt werd en dat oefeningen ook regelmatig herhaald werden, zo beklijft het beter! De manier van lesgeven sluit goed aan op de doelgroep, met enthousiasme en liefde voor de kinderen. "

Laat ons weten wat je vind! Stuur een beoordeling.

Referenties (42)Referentie inzenden? "Veel goede begeleiding van Dennis, fijn want hierdoor voel ik mijzelf toch sterker worden, ondanks een langdurige schouderblessure. De sessies zijn afwisselend en blijven op deze manier ook leuk. Vijf sterren van mij!   "
Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling Beoordeling
Petra 21 mei 2018
Sociale Media Volg Brocker Health op Sociale Media. Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk onze beoordelingen

SBB
Kidsproof
Jeugdfonds Sport en Cultuur
FMS
NL Actief
Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren
KMG